Τι είναι το SEO;

Τo search engine optimization ή SEO είναι οι διαδικασίες – τεχνικές που απαιτούνται να γίνουν ώστε το website σας να αυξήσει τον αριθμό επισκεπτών από τις μηχανές αναζήτησης μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων.

 

Δηλαδή το σύνολο των επισκεπτών που θα επισκεφθούν την ιστοσελίδα σας από μηχανές αναζήτησης όπως π.χ Google, Yahoo, Bing βάση αναζητήσεων με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά (keywords) που πραγματοποιούν.

 

13 ΧΡΟΝΙΑ SEO EXPETS

Στα 13 χρόνια που υπάρχει η SEO Expets αριθμεί περι τα 140 SEO Projects. Είμαστε βέβεβαι πως θα αυξήσουμε την επισκεψιμότητά σας αλλά και θα φέρουμε την ιστοσελίδα σας μπροστά σε αυτούς που αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες σχετικά με την επιχείρησή σας.

 

Το SEO πλέον δεν έχει να κάνει μονάχα με τον αριθμό των keywords που προσπαθούμε να είμαστε στην πρώτη σελίδα, δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των backlinks που έχουμε από websites με υψηλό Authority.

Σήμερα το SEO είναι το να δημιουργείς περιεχόμενο το οποίο θέλουν να ανταμείψουν οι μηχανές αναζήτησης αλλά και να οδηγήσεις τους πιθανούς πελάτες σε μια πώληση.

 

Από την πρώτη ημέρα, στην SEO Experts ξεκινήσαμε να προσφέρουμε υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων μέσω του SEO και η εκπαίδευσή μας δεν σταμάτησε ποτέ καθώς και η αναζήτησή μας για νέες μεθόδους σύμφωνα με τα guidelines της Google.

Τι SEO Υπηρεσίες Προσφέρουμε;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα εξής:

  • SEO καμπάνια
  • Ανάλυση της ιστοσελίδας σας
  • Link Building
  • Ανάλυση συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας
  • Site Crawl Review
  • UX ανάλυση της ιστοσελίδα σας
  • Web Analytics Setup
  • Συμβουλευτική SEO

Τι μας ρωτάτε συχνά...

Σε πόσο καιρό θα ξεκινήσω να βλέπω αποτελέσματα;

 Τα πρώτα αποτελέσματα συνήθως έρχονται σε διάστημα 5 μηνών.

Προσφέρετε κάποια εγγύηση;

Οχι, στην SEO experts δεν προσφέρουμε καμία εγγύηση. Το πιο λογικό είναι να βρίσκεστε σε αυτή την σελίδα επειδή η προηγούμενη εταιαρία που είχε αναλάβει την ιστοσελίδα σας το έκανε.

Σε τι διαφέρετε από τις υπόλοιπες εταιρίες που προσφέρουν SEO.

Ξεκινήσαμε να <<μιλάμε>> για SEO το 2006, τότε που οι διαφημιστικές εταιρίες δεν γνωρίζανε το seo, τότε που τα web design agencies προσφέρανε υπηρεσίες adwords ώστε να εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα ένα website. Θυμόμαστε πολύ καλά πως στον χώρο υπήρχαν μόλις 5 εταιρίες που προσφέρανε την συγκεκριμένη υπηρεσία. 

Επιπλέον η εμπειρία μας αυτά τα 13 χρόνια στο χώρο του SEO έχοντας παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη αλλά και τις αλλαγές που έχουν επέλθει, μας δίνει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα.

Τέλος, στην SEO Experts δεν έχουμε account managers, οι πελάτες μας μιλάνε απευθείας με τον άνθρωπο που έχει αναλάβει την ιστοσελίδα τους. Αυτό μας κάνει πιο άμμεσους αλλά και μας βοηθά να κατανοήσουμε τις ανάγκες, την κουλτούρα αλλά και την λειτουργία της επιχείρησης του εκάστοτε πελάτη μας.

Πως μετράτε την επιτυχία ενός project που αναλαμβάνετε;

Εξαιρετική ερώτηση. Κοιτάζουμε την άυξηση των επισκεπτών από τα οργανικά αποτέλεσματα και πόσοι από αυτούς έγιναν πελάτες σας.

Έτοιμοι να δουλέψουμε μαζί;

Προτιμώ τηλεφωνικώς

Το SEO είναι από μόνο του πολύ απαιτητικό, χρειάζεται ανθρώπους με γνώσεις, συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις. Αν δεν έχεις τον χρόνο ή αν σε τρομάζουν όλα αυτά, τότε στην SEO experts θα βρείς τον μόνιμο συνεργάτη που θα φέρει τα αποτελέσματα που ψάχνεις.

Διαβάστε επίσης

Όροι Χρήσης και ιδιωτικό απόρρητο