Τι είναι λοιπόν η Seo Experts;

H SEO Experts ιδρύθηκε από μια παρέα φίλων το 2006 ενώ η πρώτη μας επαφή με τον κλάδο ήταν το 2003. Καινούργιο ακόμη τότε για τα Ελληνικά δεδομένα το SEO έμοιαζε να μας έχει συνεπάρει και πως αυτό ήταν που θέλαμε να ασχοληθούμε πιο ενεργά στο μέλλον.

Το 2006 και έπειτα από έρευνα αγοράς εντοπίζουμε πως υπάρχει χώρος για μια εταιρία που θα ασχολείται με την ανάδειξη των σελίδων για λέξεις κλειδιά, που αναζητά ο υποψήφιος πελάτης της κάθε επιχείρησης. Έως τότε στο προσκήνιο υπάρχαν εταιρίες που ήταν δυνατές στα Google adwords και κάποιες στο SEO. Οι περισσότερες όμως προσπαθούσαν να κατευθύνουν τον κόσμο στα Google Adwords.

Γιατί να μας επιλέξετε

Όντας στον χώρο από το 2006 είχαμε την ευκαιρία να δούμε ολόκληρη την εξέλιξη του SEO. Μπορεί κάποιοι, μετά από όλα αυτά τα χρόνια να διαβάζουν μόνο για το ποιές ήταν οι τότε εξελίξεις, αλλά στην SEO Experts τις βλέπαμε εκείνη την εποχή και προσαρμόζαμε τις ιστοσελίδες των πελατών μας ανάλογα.

Έχουμε δουλέψει για κορυφαία brands του χώρου όπως η Under Armour, Salomon, Grecotel, Unilever, APR, αλλά και για μικρότερες επιχειρήσεις που βλέπαμε με χαρά να αναπτύσονται μέσα από την συνεργασία σας.

Γιατί ξεχωρίζουμε;

Πολύ απλά γιατί δεν συμβιβαζόμαστε. Θέλουμε για όσους επιλέγουν την SEO Experts, το καλύτερο.

Υποστήριξη

Στο πρόσωπο της ομάδας της SEO Experts Θα βρείτε τον συνεργάτη που πάντα θέλατε για το Project σας.

Account Managers

Δεν έχουμε account managers. Ένα στοίχημα που βάλαμε στους εαυτούς μας το 2014. Μια εταιρία που ο πελάτης θα μιλάει απευθείας με τον υπεύθυνο για το project του και δεν θα χάνεται σε emails.

Αναφορές

Το να γνωρίζεις τι ακριβώς κάνει η εταιρία SEO που συνεργάζεσαι είναι σημαντικό. Από την SEO Experts θα λαμβάνεις όλα τα βήματα SEO που υλοποιούμε και θα είσαι μέρος της στρατηγικής μας.

Σχετικά με την ομάδα μας

Δεσμευόμαστε πως θα είναι η πιο ευχάριστη συνεργασία που είχατε με εταιρία του χώρου έως σήμερα.

Το SEO είναι από μόνο του πολύ απαιτητικό, χρειάζεται ανθρώπους με γνώσεις, συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις. Αν δεν έχεις τον χρόνο ή αν σε τρομάζουν όλα αυτά, τότε στην SEO experts θα βρείς τον μόνιμο συνεργάτη που θα φέρει τα αποτελέσματα που ψάχνεις.

Διαβάστε επίσης

Όροι Χρήσης και ιδιωτικό απόρρητο